Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın direnci: Evgin çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emin tahliyesini katkısızlamalıdır.

ürkü bar yardımıyla karınerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sadık iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış yapılabilir.

Binanın karıninden süfliya doğru nazil betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak katlaşılan yangın merdivenleridir.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Bir numara kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması beklenen yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem fethetmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Montaj: Yangın bapsı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Hassaten geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet anlayışlemleri esnasında kullanıcılara önemlice kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında ömre bedel bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Birhayli firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve emanet güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir gereç ile dokumalacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) baş amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki duman, yangın, gaz lambası vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu aksi koşulların öteki katlara intikalini mâni olmak veya kabil olduğu kadar geciktirmektir.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın bapları kullanma alanına için, rengine göre evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan paradigma sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page